Main menu
LonghousesWat doet Longhouses?

Wat doet Longhouses?

Een Longhouse creëert business en bedrijvigheid door acquisitie te faciliteren en klanten binnen te halen. Extra services zoals receptie, telefonische bereikbaarheid en administratie kunnen worden geregeld door Longhouses. Deze ondersteunende activiteiten verrichten mindervaliden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Waar nodig of wenselijk zullen deze waardevolle krachten worden opgeleid of begeleid in hun taken voor de Longhouses.

Door samenwerken succesvol ondernemen.

Belangrijke pijlers van Longhouses

  • Arbeidsmarkt: Mensen met een afstand tot arbeidsmarkt helpen wij graag op weg. De een wil werk uitbesteden, de ander zit zonder werk en neemt dat werk graag op zich. Longhouses brengt zo de ondernemersvraag en het medewerkers-aanbod samen.
  • Scholing: Longhouses stimuleert en zorgt voor kennisoverdracht en –uitwisseling. Ontdek als ondernemer hoe u op een simpele, gestructureerde manier slimmer wordt, zowel als ondernemer, met uw team als uw organisatie! De rode draad is persoonlijke ontwikkeling, zowel als mens als zakelijk.
  • Samenwerking: Samen kunnen we elkaar versterken en aanvullen, waardoor we het resultaat naar een hoger niveau kunnen brengen. Samen succesvoller door Longhouses! Gezamenlijk kom je tot nieuwe ideeën en inzichten door elkaar te motiveren, stimuleren en enthousiasmeren. Samen werken aan werk en groei!
  • Verbinding: Longhouses wil een inspirerende en verbindende functie vervullen, zodat er een sterke verbinding ontstaat tussen ondernemers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Zelfstandigheid: Longhouses helpt mensen, zodat ze financieel zelfstandig kunnen leven en werken.
FacebookTwitterGoogle+RSS